Wednesday Apr 26, 2023

Episod 7 - Björn Danielsson

Röster i Radio & TV och en del andra ställen är en unik podd där du får möjligheten att lära känna de röster som du hör till vardags på ett närmare och personligt sätt. Vi träffar röster från alla möjliga ställen som radio, TV, reklamer, lokaltrafiken och mycket mer. Du får en bakom kulisserna titt på deras arbete, utmaningar och drömmar.

I varje episod av podden träffar vi en ny röst och i denna episod har jag den stora äran att få intervjua en radioprogramledare och framstående voice over-artist, Björn Danielsson. Vi känner igen Björns röst från diverse radiostationer, däribland Mix Megapol, men han har numera helt övergått till att arbeta som voice over-artist. Han har hörts i reklam för Tesla, Stena Line och många fler, samt i spel som Conquerors Blade.

Under intervjun kommer vi att få veta mer om Björns liv och karriär, hur han började i radiobranschen och hur han utvecklat sin karriär som voice over-artist. Vi kommer också att diskutera hans syn på branschen och vad han ser som viktiga faktorer för att bli en framgångsrik radioprogramledare och voice over-artist.

Så om du är nyfiken på vad som ligger bakom rösterna du hör till vardags, missa inte den här podden. Du kommer att bli förvånad, inspirerad och underhållen av de röster du kommer att träffa. Sätt igång din poddapp och bli en del av den här unika resan idag!

Vill du komma i kontakt med oss så skicka oss ett mail på [email protected]

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2023 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320