Tuesday Nov 14, 2023

Episod 11 - Annika Kits

Välkomna till 'Röster i Radio & TV och en del andra ställen,' podden där du får hänga med röster som fyller din vardag, från reklamsnuttar till telefonköer. Jag är Mattias Pettersson, din guide på denna soniska resa.

I dagens avsnitt har vi en röst som kan vara både djup och mogen eller ljus och ung, beroende på projektet. Hon är en voice over-proffs med en förmåga att anpassa sin röst som en kameleont ändrar färg. Jag pratar om Annika Kits, känd från en mängd olika projekt, allt från ICA-reklamer till IVR-telefonsystem.

Under vår pratstund kommer Annika att berätta om hur hon började inom voice over, vilka utmaningar hon mött, och hur hennes erfarenhet som sångerska hjälper henne i jobbet. Det blir en djupdykning i hur man bygger tillit genom röst och ton.

Om du är nyfiken på vad som döljer sig bakom rösten som instruerar dig i ditt nästa byggprojekt eller får dig att stanna kvar i telefonkön, tryck då på 'Play' nu!

Vill du dela med dig av dina tankar eller kanske bara säga hej? Skicka ett mail till [email protected] och gör din röst hörd!

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2023 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320