Tuesday Oct 31, 2023

Episod 10 - Martin Loogna

"Röster i Radio & TV och en del andra ställen" är podden där du får en VIP-biljett rakt in i studion och livet hos de röster du hör dagligen. Vi snackar med röster från allt mellan himmel och jord; radio, TV, reklam, med mera!

I det här avsnittet träffar jag, Mattias Pettersson, en sann radioveteran som har varit med sedan... tja, innan kommersiell radio ens var en grej. Möt Martin Loogna, morgonshowens obestridda kung och ägare av sin egen kanal, Skärgårdsradion.

Vi dyker rakt in i Martins liv, från hans första steg i radiovärlden till hur han har navigerat i en bransch som ständigt förändras. Vi pratar utmaningar, triumfer och varför han valde att starta Skärgårdsradion.

Så om du någonsin undrat vem det är som får dig att skratta, gråta eller svära i trafiken när du lyssnar på radio, så har du kommit rätt. Sätt på kaffebryggaren, tryck på play och förbered dig på en riktigt intressant pratstund.

Några tankar? Kommentarer? Maila oss på [email protected] och bli en del av konversationen. Upplev röster som du aldrig hört dem förut!

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2023 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320